Klasse
4E Amerikansk pale ale
Brygget
28. februar 2020
Flasket
8. mars 2020
Alkoholstyrke
5,1%
Farve (EBC)
12,1
OG/FG
1,054 / 1,015
Bitterhet (IBU)
37,4 (T)
Karbonering
F
Filtrert
nei
Mengde vørter
24,5l
Mengde ferdig øl
23,5l
Gjærbare ingredienser

5 kg PALE ALE MALT (7-10 EBC), Castle Malting
0.5 kg CARARED (40-60 EBC), Weyermann

Humle og krydder

40g Cascade @60min
25g Cascade @15min
50g Cascade @1min
50g Cascade @DryHop, day 4

Andre ingredienser

Vannjustering: CaSO4, CaCl2, CaCO3, NaHCO3
Melkesyre for pH justering av mesk
Gjærnæring
Polyclar
Gelatin til klaring på fat

Meskeinformasjon

Infusjon @66°C 60min
Utmesk @77°C 10min

Gjærtype

Lallemand Voss kveik

Gjærmengde

11g rehydrert

Informasjon om gjæring

Gjæring på 30°C
CC 0.5°C

Kommentarer


[BBcode]