Klasse
4A Engelsk ordinary bitter
Brygget
22. oktober 2019
Flasket
3. november 2019
Alkoholstyrke
3,2%
Farve (EBC)
19
OG/FG
1034 / 1010
Bitterhet (IBU)
37,0 (O)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
10,0l
Mengde ferdig øl
9,0l
Gjærbare ingredienser

Second running fra en Dobbelbock

3.95 kg Munic1 . 17.7 ebc
0.55 kg CaraMunich1. 110 ebc
1.35 kg Pilsnermalt. 2 ebc
0.1 kg Carapils. 2 ebc

Humle og krydder

10 gram Magnum. 45 min kok
20 gram Styrian Goldings. 5 min kok

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

Dobbel dekoksjon ved msking av dobbelbokk
55 grader til 62 grader.
62 grader til 70 grader.
Deretter utmesk på 78 grader

Gjærtype

1318 London ale

Gjærmengde

150 milliarder

Informasjon om gjæring

Gjæres på 20 grader

Kommentarer

Karbonert med vørter fra dobbelbokk


[BBcode]