Klasse
10D Saison
Brygget
19. januar 2019
Flasket
6. februar 2019
Alkoholstyrke
6,3%
Farve (EBC)
6,7
OG/FG
1,054 / 1,006
Bitterhet (IBU)
23,0 (R)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
54,0l
Mengde ferdig øl
52,0l
Gjærbare ingredienser

Pilsen (BestMälz)
Wheat (BestMälz)
Kveitevals (Volda Elektriske Mylne)

Humle og krydder

Polaris
Saaz

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

Mash Profile: Single Infusion, Medium Body, No Mash Out
Meska på 69c i 60min

Gjærtype

WLP566

Gjærmengde

3dl slurry

Informasjon om gjæring

Starta på 20c etter 4 dager satt opp til 22c
Kaldkræsja 3 daga før tapping.

Kommentarer


[BBcode]