Pale Malt 5 EBC 6000 g
Pilsner Malt 3 EBC 6000 g
Cara Pils 4 EBC 500 g
Munich Malt 15 EBC 600 g
Vienna 8 EBC 600 g
Flaked Oats 4 EBC 200 g
Cane Sugar (light) 20 EBC 342 g
Columbus 16.0 % 25 g 60 min
Centennial 10.2 % 25 g 10 min
Chinook 13.1 % 25 g 10 min
Simcoe 12.6 % 50 g 10 min
Citra 12.7 % 200 g Whirlpool
Mosaic 10.6 % 200 g Whirlpool
Citra 12.7 % 135 g Dry Hop
Simcoe 13.0 % 100 g Dry Hop
Vannjustering ala IPA. pH målt til 5,3 etter 15 min mesking
To korker Lactol. IPA justering:
CaSO4 (skyllevann):8 gram / 2 strøken teskje
CaSO4 (meskevann):24 gram / 6 strøken teskje
CaCO3 (kun mesk):6 gram / 3,3 strøken teskje
NaHCO3 (kun mesk):6 gram / 1,4 strøken teskje
Irisk Moss
Gjærnæring
Mash step 67 °C 60 min
Mash step 73 °C 10 min
SafAle US-05
100 gram
Fermentation SafAle US-05 18 °C 3 days
Fermentation No yeast added 19 °C 10 days