6 kg (56.6%) Bonsak Gårdsmalteri Fairytale ALE - 5 EBC
1 kg (9.4%) Bonsak Gårdsmalteri Munich -
20 EBC
1 kg (9.4%) Bonsak Gårdsmalteri RÅ Ellvis - 4.5 EBC
800 g (7.6%) Bonsak Gårdsmalteri Special N - 75 EBC
800 g (7.6%) Bonsak Gårdsmalteri Triple Melanoidin -197 EBC
600 g (5.7%) Muscovadosukker - 49.5 EBC
200 g (1.9%) Weyermann Carafa I - 800 EBC
200 g (1.9%) Thomas Fawcett Chocolate Malt - 1200 EBC
43 g (50 IBU) Columbus 15.5% 60 min kok.
25 g (8 IBU) Columbus 15.5% 5 min kok.
25 g (2 IBU) Columbus 15.5% 10 min "hopstand"
500 ml kaldbrygget kaffe - Se kommentarer.
Innmesk ved 66 °C.
66 °C i 60 min.
70 °C i 45 min.
Utmesk ved 78 °C i 10 min.
Fermentis S-04.
4 pk.
Gjær ble re-hydrert før pitch.
20 °C i 14 dager
Cold Crash ved 4 °C i 3 dager
Modning på corneliusfat ved 10 °C i 14 dager
Kaldbrygget kaffe.
-Ca. 700 ml vann be kokt opp og avkjølt.
-500 g kaffe ble kvernet for anledningen.
-600 ml kaldt vann ble tilsatt nykvernet kaffe i presskanne.
-Kaffen ble kaldtukket i 24 timer.
-Kaffen ble silt og tilsatt brygget to dager før overføring til corneliusfat.