Klasse
3A Helles bock/maibock
Brygget
6. juni 2019
Flasket
4. juli 2019
Alkoholstyrke
7,2%
Farve (EBC)
13,4
OG/FG
1,067 / 1,012
Bitterhet (IBU)
20,0 (T)
Karbonering
F
Filtrert
nei
Mengde vørter
25,0l
Mengde ferdig øl
24,5l
Gjærbare ingredienser

Pilsner Malt (Ireks)
Munich Malt1 (Brewferm)
Acidulated Malt (Ireks)

Humle og krydder

Hallertau Magnum
Tettnang

Andre ingredienser

Whirlfloc
Yeast Nutrigents

Meskeinformasjon

67°C - 75 min
76°C - 10 min

Gjærtype

Fermenmtis W-34/70

Gjærmengde

3 pkg.

Informasjon om gjæring

10°C 7 days
11°C 4 days
12°C 4 days
13°C 4 days
17°C 5 days
3°C 4 days (Cold Crash)

Kommentarer


[BBcode]