Klasse
5D Altbier
Brygget
16. februar 2020
Flasket
23. februar 2020
Alkoholstyrke
5,5%
Farve (EBC)
40
OG/FG
1052 / 1010
Bitterhet (IBU)
43,0 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
15,0l
Mengde ferdig øl
12,0l
Gjærbare ingredienser

2.06 kg Pale Malt, Maris Otter (Thomas Fawcett) (5.9 EBC) Grain 3 46.6 % 1.34 L
1.62 kg Pilsner (Weyermann) (3.3 EBC) Grain 4 36.7 % 1.06 L
0.40 kg CHÂTEAU MUNICH (25.0 EBC) Grain 5 9.1 % 0.26 L
0.11 kg Viking Chocolate Light Malt (400.0 EBC) Grain 6 2.6 % 0.07 L
0.11 kg Carafa II (811.6 EBC) Grain 7 2.6 % 0.07 L
0.11 kg Caramunich I (Weyermann) (100.5 EBC) Grain 8 2.6 % 0.07 L

Humle og krydder

25.00 g Hallertau Magnum [11.00 %] - Boil 50.0 min Hop 10 35.7 IBUs -
20.00 g Hallertauer Mittelfrueh [2.30 %] - Boil 30.0 min Hop 11 5.2 IBUs -

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

64 c i 30 min
72 c i 30 min

Gjærtype

US05

Gjærmengde

To pakker

Informasjon om gjæring

16 grader i to dager
18 grader til fire poeng fra FG

Kommentarer


[BBcode]