Klasse
13E Andre tilsetninger (basistype 9D Baltisk porter)
Ekstra ingredienser
Lakrisrotpulver,kokosmasse,kakaonibs, whisky, kanelstang, vaniljestang
Brygget
22. februar 2019
Flasket
20. mars 2010
Alkoholstyrke
9,2%
Farve (EBC)
88
OG/FG
1,102 / 1,033
Bitterhet (IBU)
61,0 (T)
Karbonering
F
Filtrert
nei
Mengde vørter
26,0l
Mengde ferdig øl
22,0l
Gjærbare ingredienser

Pale malt
Munich malt
Cara Wheat
Chocolate malt
Carafa 3
Flaked oats
Dememerasukker

Humle og krydder

Magnum
EKG

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

70 grader i 75 minutter
75 grader i 20 minutter

Gjærtype

Saflager w 34/70

Gjærmengde

200 ml slurry

Informasjon om gjæring

10 grader i 12 dager. Økte temp med 1 grader i døgnet til 20 grader.

Kommentarer


[BBcode]