Maris Otter Pale Malt 5 EBC 4500 g
Cara Munich II 120 EBC 1000 g
Chocolate Malt 800 EBC 400 g
Roasted Barley 1100 EBC 500 g
Pale Malt 5 EBC 8900 g
HopShot 9 mL. på 60 min
Crystal 4.9 % 25 g 30 min
Crystal 4.9 % 25 g 15 min
CaCO3 (kun mesk):18 gram / 10 strøken teskje + 3 ts
NaHCO3 (kun mesk):9 gram / 2 strøken teskje + 2 ts
2 ts Irish Moss
1 ts gjærnæring
Innmesk ca 45 liter 66 °C 5 min
Mash step 60 °C 60 min
Mash step 68 °C 40 min
Utmesk. Sakte avtapping!! 78 °C 10 min
WLP007 Dry English
4
Fermentation WLP007 Dry English Ale 18 °C 14 days
Fermentation No yeast added 22 °C