Klasse
9E Imperial stout
Brygget
15. januar 2000
Flasket
29. januar 2000
Alkoholstyrke
8,5%
Farve (EBC)
100
OG/FG
1,090 / 1,026
Bitterhet (IBU)
50,0 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
12,0l
Mengde ferdig øl
10,0l
Gjærbare ingredienser

2300 g Maris Otter
600 g Dark Munich
420 g Crystal 120
180 g Chocolate
180 g Black
180 g Roasted Barley
120 g Flaked Oats
1500 g Briess - LME Golden Light

Humle og krydder

25 g Chinook, 60 min
15 g Columbus Cryo, 1 min

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

66 grader, 60 min

Gjærtype

US-05

Gjærmengde

2

Informasjon om gjæring

17 grader, 1 uke + 21 grader, 1 uke

Kommentarer


[BBcode]