Pale malt, 6,7 kg
Roasted barley, 0,15 kg
Chocolate malt, 0,15 kg
Caramel malt 275 ebc, 0,6 kg
Brown malt, 0,2 kg
Brewferm spec, 0,2 kg
Dememera sukker, 0,4 kg
Northern brewer 25 g, 60 min
Northern brewer 22 g, 30 min
Northern brewer 23 g, 15 min
EKG, 50 g, 3 min
Challenger 50 g, 3 min
Vanntilsetning som i Gahrs artikkel, gjærnæring, whirlfloc
66 grader i 55 min, 69 grader i 20 min, 74 grader i 15 min, skylling i 45 min.
S 04 og US 05
Se under
2 pk S 04 og slurry med S 05.
Gjæring på 21 grader i 5 dager og 23 grader i 12 dager. SG 1024 etter 5 dager, 1022 etter 9 og 12 dager, flasket etter 17 dager med 4 g sukker/l.