Klasse
4B Engelsk best bitter
Brygget
19. januar 2020
Flasket
5. februar 2020
Alkoholstyrke
4,9%
Farve (EBC)
17
OG/FG
1049 / 1014
Bitterhet (IBU)
35,0 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
23,0l
Mengde ferdig øl
19,0l
Gjærbare ingredienser

4,45 kg Maris Otter Pale Malt
0,5 kg Crystal malt 120 ebc
0,05 kg Crystal malt 150 ebc

Humle og krydder

25 g Northern Brewer 60 minutter
40 g EKG 15 minutter
5 g EKG 0 minutter

Andre ingredienser

Vannjustering i hht Gahr
Whirlflock
Gjærnæring

Meskeinformasjon

Speidel
66'' i 40 min
73'' i 20 min
78'' i 10 min

Koking i 60 min

Gjærtype

s-04

Gjærmengde

2 pk

Informasjon om gjæring

Gjæring på 20'' i 14 dager
Karbonert med 4 g sukker/liter

Kommentarer


[BBcode]