2.215 kg Marris Otter Pale Malt
2.215 kg ireks pilsner malt
0.785 kg flaket hvete
0.785 kg hvete malt , lys
60 min - 15g Magnum 13.3%
Hopstand 70 grader 20 min - 100 gram mosaic 13%
Dry hop dag 1 - 50 gram Amarillo 10.8 %
Dry Hop dag 3 - 150 gram Amarillo 10.8 %
Dry Hop dag 3 - 100 gram Mosaic 14.5 %
1 gram aromazyme
2.5 gram gjærnæring
6 gram cacl 2 - mesk
3 gram caso 4 - mesk
3 Ml melkesyre - mesk
68 grader 90 min
77 grader 10 min
Lallemand Voss Kveik
1 pakke
Gjæret på 35 grader i 2 døgn
Lot temperatur falle fra 35 til 20 grader i 1 døgn.
Siste tørrhumling ble tilsatt på 20 grader.
Cold crashet fra 20 grader til 5 grader de neste 2 døgn