Klasse
13E Andre tilsetninger (basistype 8D Porter)
Ekstra ingredienser
Kaffe
Brygget
19. oktober 2019
Flasket
4. november 2019
Alkoholstyrke
6,2%
Farve (EBC)
69,5
OG/FG
1,060 / 1,018
Bitterhet (IBU)
23,0 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
11,0l
Mengde ferdig øl
9,0l
Gjærbare ingredienser

2,6 kg Maris Otter
550 gram Munich
275 gram Pale Chocolate
275 gram Crystal 45L
138 gram Carafa 2

Humle og krydder

30 gram Golding UK 60 min.
40 gram Golding UK 15 min.

Andre ingredienser

80 gram Caballero Kaffebønner fra Wendelboe

Meskeinformasjon

67 grader i 70 min.
76,5 grader i 10 min.

Gjærtype

M42 New World

Gjærmengde

1 pk

Informasjon om gjæring

18 til 21 grader over 14 dager

Kommentarer


[BBcode]