Klasse
4I Amerikansk amber
Brygget
2. november 2018
Flasket
17. november 2018
Alkoholstyrke
6,0%
Farve (EBC)
41
OG/FG
1,061 / 1,015
Bitterhet (IBU)
44,72 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
21,0l
Mengde ferdig øl
18,5l
Gjærbare ingredienser

5,6 kg Pale malt
610 gram Crystal 45L
610 gram Munich
550 gram Crystal 135L
70 gram Pale Chocolate

Humle og krydder

40 gram Columbus 20 min.
40 gram Amarillo 10 min.
40 gram Equinox 0 min.

Andre ingredienser

1 stk Whirlfloc 15 min.
1 teskje gjærnæring 10 min.

Meskeinformasjon

PH 5,5
66 grader i 60 min.
76,7 grader i 10 min.

Gjærtype

WLP 036

Gjærmengde

ca 240 bill. celler

Informasjon om gjæring

Pitch 19 grader. Holdt på 19 grader i 4 dager . Øka med 0,5 grader per døgn til 21 grader.

Kommentarer


[BBcode]