3.5 kg Munchener Malt
0.4 kg Svart Malt
0.4 kg Weyermann Carafa Type 1
0.4 kg Mørk Rug Malt
0.4 kg Røstet Bygg Malt
0.4 kg Karamell og armoma malt
0.4 kg flaket bygg malt
0.4 kg umaletet flaket havre
2 kg mørk belgisk kandis sukker
Mao., basert på ØlBrygging.no sin RIS'en
50g Chinook FWH
50g Columbus FWH
50g Centennial 15 min
60g Amarillo 5 min
60g Centennial tørrhumloing etter 3 dager
Sukker over tilsatt ut i gjæringsprosessen
67 grd i 60 min
78 i 10 min
Wlp550 ++
2 pakker
21 grd i mange dager (> 24)
primær gjæring stoppet med SG på 17
Tilsatte en pkt S-189 gjær etter 15 dager
Etter ~30 dager, (etter flasking), så jekket jeg opp flaskene og tilsatte WLP099 med pipette.
Hva skal en si, et katastrofe brygg som ble (etter min smak) innafor:-)
Vanntilsetning fra Gahrs tabell for IPA
FG er trolig noe lavere enn angitt, grunnet prossessen.