Klasse
10B Lys sterk belgisk ale
Brygget
27. januar 2019
Flasket
22. februar 2019
Alkoholstyrke
9,8%
Farve (EBC)
12
OG/FG
1,082 / 1,007
Bitterhet (IBU)
32,0 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
20,0l
Mengde ferdig øl
17,0l
Gjærbare ingredienser

82.8% BestMalz Pilsen
14.8% Table Sugar
2.4% Acidulated Malt

Humle og krydder

25g Magnum @ 60
50g Celeia @ 5
50g Celeia @ 2

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

60 min @66 c
10min @ 76 c

Gjærtype

WLP530

Gjærmengde

2.5L starter

Informasjon om gjæring

Pitch 18C Stigning til 20C over 4 dager.
Deretter stigning til 23C til FG er nådd

Kommentarer


[BBcode]