Klasse
9D Baltisk porter
Brygget
21. mai 2018
Flasket
24. oktober 2018
Alkoholstyrke
8,2%
Farve (EBC)
79
OG/FG
1,077 / 1,015
Bitterhet (IBU)
44,0 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
20,0l
Mengde ferdig øl
19,0l
Gjærbare ingredienser

Malt (munich, pilsner, crystal, special B, chocolate)

Humle og krydder

30g Columbus ved 60 min.
15g Styrian Goldings ved 15 min.

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

2 timer på 65 grader.
Mash out på 72.

Gjærtype

WLP830

Gjærmengde

Starter på 2 rør

Informasjon om gjæring

7 dager på 9 grader.
5 dager på 12 grader.
14 dager på 16 grader
Månedsvis på 3 grader.

Kommentarer


[BBcode]