Klasse
3E Klassisk norsk juleøl
Brygget
27. august 2020
Flasket
17. september 2020
Alkoholstyrke
6,3%
Farve (EBC)
28
OG/FG
1,064 / 1,016
Bitterhet (IBU)
24,0 (T)
Karbonering
F
Filtrert
nei
Mengde vørter
23,0l
Mengde ferdig øl
19,0l
Gjærbare ingredienser

3.8 kg Castle Malting Chateau Pilsen
2 kg Ireks Vienna Malt
700 g Weyermann Caramunich II
700 g Weyermann Carared

Humle og krydder

16 g Magnum 12.8% — Boil — 90 min
20 g Hallertauer Mittelfrueh 4.6% — Boil — 5 m

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

67 °C — 60 min
77 °C — 10 min

Gjærtype

WLP833

Gjærmengde

750 milliarder

Informasjon om gjæring

11 °C — 10 dager
14 °C — 4 dager
18 °C — 6 dager
Cold Crash 2 °C — 1 dag

Kommentarer


[BBcode]