Klasse
8A Dry stout
Brygget
19. februar 2019
Flasket
4. mars 2019
Alkoholstyrke
5,0%
Farve (EBC)
85
OG/FG
1048 / 1010
Bitterhet (IBU)
35,0 ()
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
25,5l
Mengde ferdig øl
23,0l
Gjærbare ingredienser

Marris otter palemalt
Flaket bygg
Roasted barley

Humle og krydder

50g East Kent Golding's 60min

Andre ingredienser

ingen

Meskeinformasjon

65grader i 3.5 timer (biab med god isolasjon)

Gjærtype

Dan Nottingham tørr

Gjærmengde

11g rehydrert

Informasjon om gjæring

stabilt 18grader i 13 dager

Kommentarer

hei! prøvde og måle ibu og farge på brewgr.com men ga fargetall uten mening og 0 ibu som ikke kan stemme


[BBcode]