Klasse
10A Belgisk blond
Brygget
28. desember 2019
Flasket
18. januar 2020
Alkoholstyrke
6,0%
Farve (EBC)
9,4
OG/FG
1,052 / 1,008
Bitterhet (IBU)
30,0 ()
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
10,0l
Mengde ferdig øl
9,0l
Gjærbare ingredienser

Pils malt
Kloster malt

Humle og krydder

East Kent Goldings
Saaz

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

Stegmesking:
1. 55 grader celsius i 10 minutter
2. 63 grader celsius i 60 minutter
3. 70 grader celsius i 10 minutter
4. 76 grader celsius i 10 minutter

Gjærtype

Abbey Ale WLP530

Gjærmengde

Ca 1 dl

Informasjon om gjæring

1. 18 grader celsius i 4 dager
2. 22 grader celsius i 17 dager

Kommentarer


[BBcode]