Klasse
6A Engelsk IPA
Brygget
7. september 2019
Flasket
23. september 2019
Alkoholstyrke
6,4%
Farve (EBC)
13
OG/FG
1,059 / 1,010
Bitterhet (IBU)
47,0 (B)
Karbonering
F
Filtrert
nei
Mengde vørter
20,0l
Mengde ferdig øl
18,0l
Gjærbare ingredienser

Maris Otter: 5.5kg
Munich Malt: 0.5kge

Humle og krydder

Jester 8.00%AA
35g @ 60min
60g @ 15min
100g @ 0min
30g @ 2019.09.19

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

66g i 60 minutter med 2.8 liter pr kg malt

Gjærtype

WLP028

Gjærmengde

313Milliarder celler

Informasjon om gjæring

Gjøret på 20 grader i 4 dager så resterende gjæring på 22 grader

Kommentarer


[BBcode]