Klasse
4E Amerikansk pale ale
Brygget
12. januar 2020
Flasket
16. februar 2020
Alkoholstyrke
5,1%
Farve (EBC)
12
OG/FG
1,050 / 1,011
Bitterhet (IBU)
34,0 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
25,0l
Mengde ferdig øl
22,0l
Gjærbare ingredienser

Marris otter, munich 25ebc, melanoidin, hvetemalt

Humle og krydder

Citra, Cascade, Mosaic

Andre ingredienser

Gypsum + Kalsiumklorid

Meskeinformasjon

67C i 60 min.

Gjærtype

Vermont ale + US05

Gjærmengde

0.5l + 11g

Informasjon om gjæring

Gjæring under trykk (ca 0.9 bar) ved ca 20C i 14 dager. De acetyl rest siste 4 ved ca 23C.

Kommentarer


[BBcode]