Klasse
12D Flamsk brun/Oud bruin
Brygget
1. februar 2019
Flasket
1. mars 2019
Alkoholstyrke
6,0%
Farve (EBC)
38
OG/FG
1,062 / 1,010
Bitterhet (IBU)
7,0 (B)
Karbonering
F
Filtrert
nei
Mengde vørter
25,0l
Mengde ferdig øl
25,0l
Gjærbare ingredienser

Munich Malt 3500 g
Melanoidin Malt 500 g
Cara Munich I 500 g
Cara-hell 500 g
Flaked Wheat 1300 g
Cara Munich II 500 g

Humle og krydder

Challenger 7.6% 10g 60 min

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

66 grader i 60 min.

Gjærtype

s04

Gjærmengde

2 poser

Informasjon om gjæring

18 grader, 2 uker.

Kommentarer

øllet er blandet 50 / 50 med eldre lagret øl av samme type med bakterier i.
Melkesyre tilsatt etter smak i fat.


[BBcode]