Klasse
1D Tysk pilsner
Brygget
5. oktober 2018
Flasket
27. oktober 2018
Alkoholstyrke
5,3%
Farve (EBC)
7,6
OG/FG
1,048 / 1,008
Bitterhet (IBU)
40,0 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
25,0l
Mengde ferdig øl
20,0l
Gjærbare ingredienser

96% Weyermann Barke pilsnermalt
2% Weyermann Melanoidinmalt
2% Weyermann Munich I

Humle og krydder

20g Magnum @ 60 min
15g Mittelfrüh @ 60, 30, 15, 2 min

Andre ingredienser

Gypsum, CaCl, Protafloc, lactic acid, Brewer's Clarex, gelatin

Meskeinformasjon

Mash in @ 50 C
60 min @ 63 C
15 min @ 72 C
5 min @ 77 C

Gjærtype

Imperial #13 Global

Gjærmengde

700 Billion

Informasjon om gjæring

Ferment at 8-9 degrees. When 2/3 of estimated fermentation is complete, gradually increase to 18 degrees for diacetyl rest. Then cold crash and add gelatin.

Kommentarer

Carbonated with wort


[BBcode]