2,4 kg Pale Malt
2,4 kg pilsner Malt
849 g flaket hvete
840 gram Hvete Malt
HOP STAND 20 min
120 gram Denali 14%
80 gram Galaxy 15,4%
BRYGGEDAG = DAG 0
DRY HOP DAG 1
60 gram Denali 14%
40 gram Galaxy 15,4 %
DRY HOP DAG 4
120 gram Denali 14%
80 gram Galaxy 15,4 %
300 gram laktose, tilsatt på slutten av kok
1 kg pasjonsfrukt puree, tilsatt på dag 3 av gjæring
90 min mesk på 67 grader
10 min utmesk på 77 grader
ca 200 gram risskall ble brukt i mesken.
Gjernes Kveik
20 ml slurry
20 ml Gjernes kveik ble pitchet på 33 grader.
Ila 1 døgn steg gjeringstemp til 36 grader.
Temperatur ble holdt på 36 grader til dag 3, før jeg lot temperaturen synke naturlig til 20 grader det neste døgnet.
Ved siste tørrhumling på dag 4 ble cold crash startet samtidig.
Cold crash fra ca 20grader til ca 5 grader skjedde fra dag 4 til dag 6 før ølet ble tappet på fat
Karbonert til 2,4 co2 vol