Klasse
6B Amerikansk IPA
Brygget
13. august 2019
Flasket
6. september 2019
Alkoholstyrke
6,0%
Farve (EBC)
20
OG/FG
1058 / 1011
Bitterhet (IBU)
45,0 ()
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
25,0l
Mengde ferdig øl
23,0l
Gjærbare ingredienser

Best Pale Ale malt 5,5 kg
Best Caramell Munich II 0,5 kg
Flaket Mais 0,5 kg
Flaket Havre 0,5 kg

Humle og krydder

Perle 50 gram 60 min.
Huell Melon 40 gram 15 min.
Perle 50 gram 5 min.
Mosaic 50 gram Whirpool

Tørrhumle
Mosaick 50 gram etter 6 dager
Huell Melon 60 gram etter 6 dager

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

Meskes ved 63 grader i 60 min.
Kokes i 90 min.

Gjærtype

Safale US-04

Gjærmengde

2 poser

Informasjon om gjæring

14 dager på 21-22 grader

Kommentarer

Er usikker om utregning av IBU og EBC.


[BBcode]