Klasse
13E Andre tilsetninger (basistype 9D Baltisk porter)
Ekstra ingredienser
Chilli,lakrisrotpulver
Brygget
5. desember 2018
Flasket
27. desember 2018
Alkoholstyrke
8,2%
Farve (EBC)
100
OG/FG
1090 / 1030
Bitterhet (IBU)
61,0 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
26,0l
Mengde ferdig øl
23,0l
Gjærbare ingredienser

Maris Otter pale malt
Munich
Carafa3
Cholate malt
Caramel wheat
Flaket havre
Cassonadesukker

Humle og krydder

Horizon
EKG

Andre ingredienser

Chilli
Lakrisrotpulver

Meskeinformasjon

69.5 grader i 60 min
75 grader i 30 min

Gjærtype

Saflager w 34/70

Gjærmengde

300 ml slurry

Informasjon om gjæring

10 grader i 7 dager
Økte en grad hver dag til 20 grader
Gjæret i 22 dager

Kommentarer

5 g sukker pr liter til karbonering og karboneringsgjær


[BBcode]