Klasse
9D Baltisk porter
Brygget
13. oktober 2019
Flasket
3. november 2019
Alkoholstyrke
9,1%
Farve (EBC)
84
OG/FG
1,094 / 1,025
Bitterhet (IBU)
34,0 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
22,0l
Mengde ferdig øl
18,2l
Gjærbare ingredienser

Pilsmalt, munich light, caramunich, carafa III, dark crystal, chocolate.

Humle og krydder

Hopshot (CTZ) til bitring, Hallertauer Mittelfrüh.

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

Dobbeltmesk. Pilsnermalt først, deretter resten. begge på 66 grader.

Gjærtype

WLP833

Gjærmengde

1100 mrd celler

Informasjon om gjæring

10 grader, 5 dager
13 grader, 2 dager
17 grader, 2 dager
19 grader, 5 dager.

Kommentarer


[BBcode]