Klasse
12E Berliner weisse
Brygget
7. februar 2020
Flasket
26. februar 2020
Alkoholstyrke
3,5%
Farve (EBC)
5,7
OG/FG
1,032 / 1,006
Bitterhet (IBU)
5,0 (T)
Karbonering
F
Filtrert
nei
Mengde vørter
50,0l
Mengde ferdig øl
23,0l
Gjærbare ingredienser

5,83 kg Castle Pils
2,15 kg Castle Wheat Blanc
0,2 kg Castle Acid

Humle og krydder

15 g Citra i 15 min v 85 grader

Andre ingredienser

WildBrew Sour Pitch

Meskeinformasjon

65 grader i 60 min
72 grader i 30 min
77 grader i 10 min

Gjærtype

Lallemand New Englan

Gjærmengde

1,5 pakke / ca.23 L

Informasjon om gjæring

7 dager v 18 grader, 12 dager v 20 grader

Kommentarer

Kettle Sour


[BBcode]