Klasse
10D Saison
Brygget
6. mars 2019
Flasket
19. mars 2019
Alkoholstyrke
4,7%
Farve (EBC)
12
OG/FG
1052 / 1012
Bitterhet (IBU)
28,0 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
22,0l
Mengde ferdig øl
22,0l
Gjærbare ingredienser

Pilsmalt 3,8kg
hvetemalt 0,5 kg
Aromamalt 0,4 kg
Sukker 0,3 kg

Humle og krydder

EKG 33 g AA 60min
Saaz 20g AA 5,8 15 min
Saaz 10 g AA 8.8 5 min

Andre ingredienser

Gjærnæring 2.5 g 15 min
Bitter appelsinskall tørket 30 g 5 min
Korianderfrø 25 g 5 min

Meskeinformasjon

45C min 30 min
62C 30 min
68C 15 min
72C 10 min

Gjærtype

Safale T-58

Gjærmengde

1pk

Informasjon om gjæring

Gjæres i 2 uker 20 grader

Kommentarer


[BBcode]