4,65 kg Pilsen (BestMälz) (3,5 EBC) 87,7 %
0,20 kg Acidulated (BestMälz) (3,0 EBC) 3,8 %
0,20 kg Munich (BestMälz) (15,0 EBC) 3,8 %
0,20 kg Simsons Golden Naked Oats (19,0 EBC) 3,8 %
0,05 kg Melanoidin (Weyermann) (59,1 EBC) 0,9 %
68,00 g Hallertauer Mittelfrueh [5,00 %] - Boil 60,0 min 33 IBUs
30,00 g Hallertauer Mittelfrueh [2,00 %] - Boil 10,0 min 2,1 IBUs
1,60 g Calcium Chloride (Mash 60,0 mins)
0,40 g Epsom Salt (MgSO4) (Mash 60,0 mins)
64*C->65*C->72*C->77*C
40min på 64/65, 10min på 72, utmesk
WLP830
1,77M celler/mL/*P
Pitch på 8*C
10*C->15*C->17*C
Coldcrash
Hele forløp 14d