Klasse
1D Tysk pilsner
Brygget
9. februar 2019
Flasket
21. mars 2019
Alkoholstyrke
5,0%
Farve (EBC)
7,6
OG/FG
1,048 / 1,010
Bitterhet (IBU)
35,0 (T)
Karbonering
F
Filtrert
nei
Mengde vørter
27,0l
Mengde ferdig øl
25,0l
Gjærbare ingredienser

4,65 kg Pilsen (BestMälz) (3,5 EBC) 87,7 %
0,20 kg Acidulated (BestMälz) (3,0 EBC) 3,8 %
0,20 kg Munich (BestMälz) (15,0 EBC) 3,8 %
0,20 kg Simsons Golden Naked Oats (19,0 EBC) 3,8 %
0,05 kg Melanoidin (Weyermann) (59,1 EBC) 0,9 %

Humle og krydder

68,00 g Hallertauer Mittelfrueh [5,00 %] - Boil 60,0 min 33 IBUs
30,00 g Hallertauer Mittelfrueh [2,00 %] - Boil 10,0 min 2,1 IBUs

Andre ingredienser

1,60 g Calcium Chloride (Mash 60,0 mins)
0,40 g Epsom Salt (MgSO4) (Mash 60,0 mins)

Meskeinformasjon

64*C->65*C->72*C->77*C
40min på 64/65, 10min på 72, utmesk

Gjærtype

WLP830

Gjærmengde

1,77M celler/mL/*P

Informasjon om gjæring

Pitch på 8*C
10*C->15*C->17*C
Coldcrash
Hele forløp 14d

Kommentarer


[BBcode]