Klasse
8A Dry stout
Brygget
2. april 2019
Flasket
16. april 2019
Alkoholstyrke
4,4%
Farve (EBC)
66
OG/FG
1046 / 1015
Bitterhet (IBU)
40,0 (T)
Karbonering
F
Filtrert
nei
Mengde vørter
22,0l
Mengde ferdig øl
19,0l
Gjærbare ingredienser

Pale malt 3 kg
Flaked barley 0,6 kg
Roasted barley 0,35 kg
Chocolate malt 0,05 kg

Humle og krydder

EKG 55 g, 60 min

Andre ingredienser

Vannjustering som Gahr, gjærnæring, whirlfloc

Meskeinformasjon

64 gr i 30 min, 67 gr i 30 min, 72 gr i 15 min og 75 gr i 15 min, skylling i 45 min.

Gjærtype

S 04 og US 05

Gjærmengde

Se under

Informasjon om gjæring

1 pk S 04 og slurry med US 05.

Gjæring på 16 GR i to døgn, 18 gr i tre døgn og 20 gr i sju døgn. Primer med 4 g sukker/l.

Kommentarer


[BBcode]