Klasse
4A Engelsk ordinary bitter
Brygget
27. januar 2019
Flasket
19. februar 2019
Alkoholstyrke
4,0%
Farve (EBC)
7
OG/FG
1050 / 1014
Bitterhet (IBU)
26,0 (O)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
22,0l
Mengde ferdig øl
18,0l
Gjærbare ingredienser

Ekstra pale malt 4,3 kg
Lys krystallmalt 95g

Humle og krydder

Challenger 7% 35 g ved kokestart
East Kent Golding 5,5% 23 g ved kokeslutt.
Styrian Golding 4,5% 16g ved kokeslutt

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

Mesketid 85 minutter. 65 grader

Gjærtype

English Ale

Gjærmengde

2 poser tørrgjær

Informasjon om gjæring

1 ukes gjæring på 18 grader, 1 ukes ettergjæring på 20 grader.

Kommentarer


[BBcode]