3600 gr Pilsmalt
2500 gr. Palemalt
250 gr. Biscuit malt
125 gr. Spesial B malt
125 gr. Sjokolademalt
200 gr. Melanoidin
1134 gr. D-180 Purrè 3 min.
28,3 gr. Northern Brewer 9% 60 min.
28,3 gr. Hallertau Mittelfruh 5% 30 min
28,3 gr Styrian Golding 5% 15 min.
Mesk 58 grader 20 min.
64 grader 60 min
Utmesk 76 grader 15 min
Wlp 530
4 pk.
Til gjæring dag 1 på 18 grader
Lot stige til 22 garder på 6 dager. Neste 8 dager på 19,3 grader.
Så siste 7 dager på 7,3 grader.
Stukket om på dag 21 og satt til lagring i gjærkar 2 mnd. på 7 grader før fat og karbonering.