Klasse
10D Saison
Brygget
20. oktober 2018
Flasket
7. desember 2018
Alkoholstyrke
7,7%
Farve (EBC)
10
OG/FG
1,061 / 1,002
Bitterhet (IBU)
40,0 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
62,0l
Mengde ferdig øl
60,0l
Gjærbare ingredienser

6 kg Pilsner malt
6 kg Maris Otter Pale Malt
2 kg Vienna Malt
2 kg Hvete Malt

Humle og krydder

70g Magnum 45 min.
70g Mosaic 10 min.
130g Mosaic 4 dager før flasking
120g Amarillo 4 dager før flasking.

Andre ingredienser

Gjærnæring og irish moss.

Meskeinformasjon

Mesk: 67 grader 1 time
Skylling: 75 grader 15 min.
Vannjustering etter Gahr-tabell.

Gjærtype

WLP566+WLP645

Gjærmengde

650 milliard. WL566

Informasjon om gjæring

WLP645 uten starter. Begge pitchet samtidig.

21 grader 1 døgn.
22 grader videre.

Kommentarer

Medbrygger: Espen Flengsrud


[BBcode]