Klasse
12C Flamsk rød
Brygget
10. oktober 2019
Flasket
28. oktober 2020
Alkoholstyrke
7,0%
Farve (EBC)
44
OG/FG
1077 / 1005
Bitterhet (IBU)
4,0 (B)
Karbonering
F
Filtrert
nei
Mengde vørter
25,0l
Mengde ferdig øl
25,0l
Gjærbare ingredienser

Solerabrygg som har stått over flere år og tilsatt flere øl med forskjellige oppskrifter.

Siste øl hadde følgende:
Munich Malt 2800 g
Cara Amber 700g
Carafa Special III 100g
Rye Malt 1300g
Crystal Rye 400g
Pale Malt 2800 g
OG 1077

Humle og krydder

Solerabrygg som har stått over flere år og tilsatt flere øl med forskjellige oppskrifter.

Andre ingredienser

Solerabrygg som har stått over flere år og tilsatt flere øl med forskjellige oppskrifter.

Meskeinformasjon

Mash step
68
°C
60
min

Mash step
74
°C
20
min

Mash step
78
°C
5
min

Gjærtype

blandet gjær, bakter

Gjærmengde

2 poser

Informasjon om gjæring

primærgjæring med s-04. deretter blandet med solerafat.

Kommentarer


[BBcode]