Klasse
4E Amerikansk pale ale
Brygget
22. januar 2020
Flasket
6. februar 2020
Alkoholstyrke
4,8%
Farve (EBC)
10
OG/FG
44 / 8
Bitterhet (IBU)
38,4 (T)
Karbonering
F
Filtrert
nei
Mengde vørter
25,0l
Mengde ferdig øl
20,0l
Gjærbare ingredienser

4,4 pale malt
0,1 munich mørk
0,1 TF 30 ebc

Humle og krydder

10 g magnum 60 min
15 g cascade 10 min
50g casade WP 80 grader 20 min
50g amarillo WP 80 grader 20 min

Andre ingredienser

7,5 ml lacto

Meskeinformasjon

66 grader 60 min
78 grader 10 min

Gjærtype

US05

Gjærmengde

2 pakker

Informasjon om gjæring

pitches på 17 grader. Gjæres deretter på 18 grader 5 dager før kjøling slåes av og gjæres på ca 21 grader ut løpet

Kommentarer


[BBcode]