Klasse
5E Skotsk ale
Brygget
31. desember 2018
Flasket
16. januar 2019
Alkoholstyrke
4,8%
Farve (EBC)
25
OG/FG
1049 / 1012
Bitterhet (IBU)
21,0 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
25,0l
Mengde ferdig øl
23,0l
Gjærbare ingredienser

Pale malt: 4 kg
Hvetemalt: 500 g
Münich malt: 300 g
Crystal 45L: 200 g
Special B: 100 g
Biscuit malt: 100 g
Black malt: 50 g

Humle og krydder

Magnum, 60 min: 14 g
EKG. 5 min: 40 g

Andre ingredienser

6 g CaCl2
Gjærnæring
Whirlfloc
Brewers Clarex

Meskeinformasjon

67 grader, 60 min
72 grader, 20 min
78 grader, 10 min

Gjærtype

WLP028

Gjærmengde

200 mrd celler

Informasjon om gjæring

17-18 grader i 16 døgn

Kommentarer

Vørterkarbonert


[BBcode]