Klasse
8D Porter
Brygget
6. oktober 2019
Flasket
19. oktober 2019
Alkoholstyrke
5,4%
Farve (EBC)
64
OG/FG
1061 / 1020
Bitterhet (IBU)
33,0 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
40,0l
Mengde ferdig øl
37,0l
Gjærbare ingredienser

9000 g Crist Maris otter
800 g Best Cara Pils
800 g Best Munich Malt
400 g Norsk karamellmalt (160 EBC)
350 g Carafa Special II
250 g Castle Chocolate malt
300 g Thomas Fawcett Pale Choolate malt

Humle og krydder

20 g Columbus, 16.5%a, first wort hop
100 g East Kent Golding, 5.4%a, 10 min

Andre ingredienser

1 tablett whirlfloc, 15 min
4 g Wyeast nutrient, 5 min

Meskeinformasjon

67 C i 60 min

Gjærtype

Safale US-05

Gjærmengde

4 pakker

Informasjon om gjæring

18 C i 3 dager
19 C i 1 dag
20 C i 8 dager

Kommentarer

2.3 vol CO2


[BBcode]