Klasse
3C Doppelbock
Brygget
5. mai 2019
Flasket
10. juli 2019
Alkoholstyrke
8,6%
Farve (EBC)
44
OG/FG
1085 / 1019
Bitterhet (IBU)
25,0 (T)
Karbonering
F
Filtrert
nei
Mengde vørter
28,0l
Mengde ferdig øl
23,0l
Gjærbare ingredienser

Munich: 4400 g
Pilsner: 3800 g
Caramunich III: 400 g
Pale chocolate: 200 g
Special B: 150 g
Dark crystal: 100 g

Humle og krydder

Magnum @ 60 min: 24 g

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

66 C i 60 min
72 C i 72 min
78 C i 10 min

Gjærtype

WLP833

Gjærmengde

600 mrd celler

Informasjon om gjæring

10 C i 16 dager
12 C i 4 dager
16 C i 2 dager

Kommentarer


[BBcode]