Klasse
2F Schwarzbier
Brygget
3. januar 2019
Flasket
30. april 2019
Alkoholstyrke
5,6%
Farve (EBC)
52
OG/FG
1,055 / 1,010
Bitterhet (IBU)
12,0 (T)
Karbonering
F
Filtrert
nei
Mengde vørter
19,0l
Mengde ferdig øl
19,0l
Gjærbare ingredienser

3,65 kg Pilsen BestMaltz
0,70 kg Munich BestMaltz
0,50 kg Carafa Special II (Weyerman)

Humle og krydder

14g Crystal 3,5 % @60
14g Magnun 12% @15
14g Tettnang 4% @15
14g Crystal 3,5 % @5
14g Tettnang 4% @5

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

single infusion @65C for 60 min
carafa steeped for 1 hour @67C, boiled for 15 minutes, chilled to pichtemp and added to wort.

Gjærtype

WLP830

Gjærmengde

2 pk

Informasjon om gjæring

4 dager @10
1 dag @13C
1 dag @17C
1 dag@19C
5 dager CC @5C

Kommentarer


[BBcode]