Klasse
13A Frukt/grønnsaksøl (basistype 10A Belgisk blond)
Ekstra ingredienser
3kg kirsebær. 1kg laktose
Brygget
5. april 2018
Flasket
16. april 2018
Alkoholstyrke
5,0%
Farve (EBC)
7
OG/FG
1050 / 1012
Bitterhet (IBU)
24,0 (O)
Karbonering
F
Filtrert
nei
Mengde vørter
22,0l
Mengde ferdig øl
19,0l
Gjærbare ingredienser

Lactobacilys wl p672
WHITE LABS WLP001

Humle og krydder

centennial
Mosaik
litra

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

65,5 c
75 min

Gjærtype

wlp672 wlp001

Gjærmengde

nok

Informasjon om gjæring

two stage

Kommentarer

Har sunket ph til 4,3 og surnet med Lactobacilys til en ph på 3.6


[BBcode]