Wheat Malt 3 EBC 3800 g
Pilsner Malt 3 EBC 5100 g
Cara Pils 4 EBC 638 g
Flaked Wheat 3 EBC 638 g
Flaked Oats 4 EBC 638 g
Cane Sugar (light) 20 EBC 396 g
Perle 7.1 % 41 g 60 min
Saaz 3.1 % 50 g 60 min
Hallertauer Mittelfruh 3.8 % 46 g 10 min
Saaz 2.8 % 46 g 10 min
Coriander seeds 40.00 g End of boil Steep 30 min etter kokeslutt
Orange peel (bitter) 40.00 g End of boil Steep 30 min etter kokeslutt
CaSO4 (skyllevann):4 gram / 1 strøken teskje
CaSO4 (meskevann):12 gram / 3 strøken teskje
CaCl2 (skyllevann):2 gram / 0,6 strøken teskje
CaCl2 (meskevann):6 gram / 1,8 strøken teskje
CA. 1 1/2 kork Lactol
Mash step 65 °C 45 min
Mash step 72 °C 20 min
Mashout 78 °C 10 min
WLP400 Belgian Wit
2. pk.
Fermentation WLP400 Belgian Wit Ale 20 °C 4 days
Fermentation No yeast added 21 °C 1 days
Fermentation No yeast added 22 °C 9 days
Details
Tilsett koriander og appelsinskall ved knockout. Kjøl til 90/80 og steep i 30 min