Klasse
10A Belgisk blond
Brygget
23. november 2019
Flasket
7. januar 2020
Alkoholstyrke
5,6%
Farve (EBC)
8
OG/FG
57 / 14
Bitterhet (IBU)
18,0 (B)
Karbonering
F
Filtrert
nei
Mengde vørter
25,0l
Mengde ferdig øl
18,0l
Gjærbare ingredienser

4.5kg Pilsnermalt Bestmalz
600g Vienna malt
400g Torrified wheat
300g Cara Hell

Humle og krydder

90min 7.8g Magnum 13.2%
10min 24g Styrian bobek 3.3%
2min 12g Styrian bobek 3.3%

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

45C 15min
65C 1h
78C 15min

Gjærtype

WLP500

Gjærmengde

1 pakke

Informasjon om gjæring

romstemp ca 19-20C

Kommentarer


[BBcode]