Klasse
3E Klassisk norsk juleøl
Brygget
7. september 2019
Flasket
27. september 2019
Alkoholstyrke
6,0%
Farve (EBC)
38
OG/FG
1,064 / 1,020
Bitterhet (IBU)
15,0 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
50,0l
Mengde ferdig øl
46,0l
Gjærbare ingredienser

-Pilsmalt
-Munich malt
-cara blond
-cara hvete
-sjokolade malt
-spesial B
-candy sukker

Humle og krydder

East Kent Goldings blomst.
Cacao nibs
Vanilje pulver
Enebær
Appelsin skall

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

Mesking 68 grader 1 time.
Utmesk 78 grader 15 min
Skylling 78 grader

Gjærtype

MJ 84 Bohemian lager

Gjærmengde

4 pakker

Informasjon om gjæring

Gjæret i 15-16 grader i fermantasaurus.

Kommentarer


[BBcode]