Klasse
7C Belgisk wit
Brygget
21. november 2018
Flasket
17. desember 2018
Alkoholstyrke
5,0%
Farve (EBC)
6,5
OG/FG
1050 / 1012
Bitterhet (IBU)
18,0 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
23,0l
Mengde ferdig øl
21,0l
Gjærbare ingredienser

Pilsnermalt: 2.4 kg
Flaket hvete: 2 kg
Flaket havre: 0.5 kg
Syremalt: 0.15 kg
Münich malt: 0.1 kg

Humle og krydder

Magnum, 60 min: 10 g
Mittelfrüh, 5 min: 15 g
Appelsinskall, fersk zest: 80 g
Korinder frø, grovknust: 15 g
Kamille (fra te-poser): 2 g

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

65 grader, 60 min
72 grader, 25 min
78 grader, 10 min

Gjærtype

WLP400

Gjærmengde

250 mrd celler

Informasjon om gjæring

18 som økes til 21 grader gjennom 16 dager

Kommentarer

Karbonert med vørter


[BBcode]