Klasse
3A Helles bock/maibock
Brygget
12. mai 2019
Flasket
5. juni 2019
Alkoholstyrke
7,5%
Farve (EBC)
13,1
OG/FG
1,070 / 1,020
Bitterhet (IBU)
30,0 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
31,0l
Mengde ferdig øl
25,0l
Gjærbare ingredienser

5 kg pilsnermalt
2 kg wienermalt
1 kg lyst münchnermalt
1 kg mørkt münchnermalt
200 gr syremalt

Humle og krydder

Humle:
40 gr Northern Brewer @ 60
40 gr Hallertauer Mittelfrüh @ 10

Andre ingredienser

1 ts kalsiumklorid
0,25 ts kalsiumsulfat

Meskeinformasjon

Mesket på 69 + 72 grader + utmesk på 77 grader

Batch sparge

Gjærtype

Imperial L17

Gjærmengde

600 milliarder celle

Informasjon om gjæring

Gjæret på 10 grader. Diacetylrast på 16 grader.

Kommentarer

Karbonert med vørter fra brygget.


[BBcode]