Klasse
11A Belgisk dubbel/bruin
Brygget
26. mars 2018
Flasket
20. april 2018
Alkoholstyrke
7,5%
Farve (EBC)
39
OG/FG
1071 / 1014
Bitterhet (IBU)
22,0 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
24,0l
Mengde ferdig øl
22,0l
Gjærbare ingredienser

Belgisk pilsnermalt: 4.5 kg
Belgisk pale malt: 1.5 kg
Caramunich 3: 200 g
Special B: 100 g
Dark candy sirup, D-180: 450 g

Humle og krydder

Magnum, 60 min: 15 g
EKG, 15 min: 15 g
EKG, 5 min: 15 g

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

65 grader, 60 min
72 grader, 20 min
78 grader, 10 min

Gjærtype

WLP530

Gjærmengde

400 mrd celler

Informasjon om gjæring

17,5 grader økes gradvis til 24 grader gjennom 16 dager

Kommentarer


[BBcode]