Klasse
13C Trelagret øl (basistype 9D Baltisk porter)
Ekstra ingredienser
Brygget
1. oktober 2018
Flasket
27. desember 2018
Alkoholstyrke
9,2%
Farve (EBC)
100
OG/FG
1,097 / 1,030
Bitterhet (IBU)
60,0 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
15,0l
Mengde ferdig øl
13,5l
Gjærbare ingredienser

Maris otter pale malt
Munich
Carafa3
Chocolade malt
Caramel wheat
Flaket havre

Humle og krydder

Ekg
Challenger
Ekg

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

69˚ i 60 min
75˚ i 30 min

Gjærtype

Saflager w 35/70

Gjærmengde

200 ml slurry

Informasjon om gjæring

10˚ i 8 dager
Økte temp 1 grader hver dag til 20˚

Kommentarer

5 g sukker pr liter og karboneringsgjær


[BBcode]